Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΟΧΙ στην καταστροφή και τσιμεντοποίηση του οικοσυστήματος του Ερημίτη.

Λαϊκή Ενότητα Κέρκυρας: ΟΧΙ στην καταστροφή και τσιμεντοποίηση του οικοσυστήματος του Ερημίτη.
Κέρκυρα, 25/01/2017
Όπως έγινε γνωστό, την Πέμπτη 26 Γενάρη, επισκέπτονται την Κέρκυρα οι «επενδυτές» της N.C.H. Capital, οι οποίοι θεωρούν τους εαυτούς τους ως νέους «ιδιοκτήτες» του ΕΡΗΜΙΤΗ. Άγνωστο παραμένει το εάν θα συνοδεύονται και από εκπροσώπους του αμαρτωλού ΤΑΙΠΕΔ.
Ποιος ο σκοπός της επίσκεψης; Να τάξουν προς τους ιθαγενείς (όπως έκανε η Fraport στην περίπτωση του Αεροδρομίου) χρυσές εποχές, θέσεις εργασίας, ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, μεγαλεπήβολα σχέδια;
Η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας δεν πείθεται από τα ασύστολα ψεύδη, πίσω από τα οποία κρύβονται οι καταστροφικές συνέπειες της αντιπεριβαλλοντικής, αντιαναπτυξιακής και ληστρικής σύμβαση παραχώρησης του ΕΡΗΜΙΤΗ.
Οι τοπικοί φορείς έχουν κατ’ επανάληψη εκφράσει την αντίθεσή τους στα σχέδια τσιμεντοποίησης του ΕΡΗΜΙΤΗ, ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και του φυσικού πλούτου του νησιού μας.
Ο αγώνας για την ακύρωση της υφαρπαγής της δημόσιας γης και της περιουσίας της Κέρκυρας συνεχίζεται και κλιμακώνεται. Αυτός ο αγώνας απαιτεί την ευρύτατη σύμπραξη των φορέων και της κερκυραϊκής κοινωνίας, σε ένα ενιαίο μέτωπο αντίστασης.
Η Λαϊκή Ενότητα Κέρκυρας, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας «Ερημίτη Πλους», καλεί όλον τον Κερκυραϊκό Λαό, όλους τους φορείς και τα κινήματα, σε παράσταση διαμαρτυρίας στις 12.30 το μεσημέρι έξω από το ξενοδοχείο ΚΟΡΦΟΥ ΠΑΛΛΑΣ, ώστε όλοι μαζί, σύσσωμος ο Κερκυραϊκός Λαός, φορείς και κινήματα, να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στα σχέδια υφαρπαγής και καταστροφής της δημόσιας γης και του φυσικού πλούτου του νησιού μας.

ΟΧΙ στην καταστροφή και τσιμεντοποίηση του οικοσυστήματος του ΕΡΗΜΙΤΗ.
Οι αποικιοκράτες ληστές «επενδυτές» της N.C.H. Capital είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ στην Κέρκυρα.
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου