Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

Σε θέση εκλογικής μάχης η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Σε θέση εκλογικής μάχης η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη συνέλευση του σχήματος

Κέρκυρα 30/08/2015

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28/8 η πρώτη συνέλευση της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ με θέμα τον προγραμματισμό του εκλογικού αγώνα.

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, συνεπής στο «ΟΧΙ» του ελληνικού και του  κερκυραϊκού λαού, μπαίνει δυναμικά και αισιόδοξα στην εκλογική μάχη, προβάλλοντας τις θέσεις και το πρόγραμμά της για τη διέξοδο από την κρίση, την παραγωγική ανασυγκρότηση και πρόοδο της χώρας και του νησιού μας.

Στη συνέλευση συγκροτήθηκε Συντονιστική Επιτροπή του εκλογικού αγώνα, καθώς και επιτροπές για τον τύπο, την παρουσία στα ΜΜΕ, το εκλογικό υλικό, τις περιοδείες, τα οικονομικά. Όλες οι επιτροπές είναι ανοιχτές σε διεύρυνση και περαιτέρω συμμετοχές. Συζητήθηκαν πρωτοβουλίες για συγκρότηση Τοπικών Επιτροπών της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ σε όλη την Κέρκυρα. Συζητήθηκαν επίσης τα χαρακτηριστικά και οι διαδικασίες συγκρότησης του ψηφοδελτίου, για το οποίο ομόφωνα προτάθηκε ως επικεφαλής ο βουλευτής Κέρκυρας της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Στέφανος Σαμοΐλης.

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ καλεί τα λαϊκά στρώματα, φορείς και συλλογικότητες της Αριστεράς, και θα πάρει σχετικές πρωτοβουλίες, για την συγκρότηση ενός πλατιού, αντιμνημονιακού, προοδευτικού, δημοκρατικού μετώπου, που θα αγωνιστεί:
  • Για την ακύρωση όλων των μνημονίων.
  • Για την διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους.
  • Για την ακύρωση της λιτότητας, την υπεράσπιση μισθών, συντάξεων, κοινωνικών δαπανών και κοινωνικών δικαιωμάτων.
  • Για να σταματήσει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, των υποδομών και του φυσικού μας πλούτου.
  • Για μια νέα προοπτική, εθνικής ανεξαρτησίας, κυριαρχίας, ανόρθωσης και νέας προοδευτικής πορείας της χώρας μας.
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου