Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Εθνικό έγκλημα οι παράνομες ιδιωτικοποιήσεις του ΤΑΙΠΕΔ και η σύσταση του νέου Υπερ-Ταμείου.

Εθνικό έγκλημα οι παράνομες ιδιωτικοποιήσεις του ΤΑΙΠΕΔ και η σύσταση του νέου Υπερ-Ταμείου.

Κέρκυρα, 13/04/2016

Η Ελλάδα, ευρισκόμενη στο στόχαστρο της αποικιοκρατικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ήδη άρχισε να παραδίδει τη δημόσια γη και περιουσία της στα διεθνή επενδυτικά λόμπι και τα κοράκια της εγχώριας επιχειρηματικής διαπλοκής. Καλύτερος σύμμαχος αυτής της υποτακτικής και άκρως επιζήμιας για το ελληνικό κράτος πολιτικής, δεν θα μπορούσε να βρεθεί από τη σημερινή κυβέρνηση και το τρίδυμο των κ.κ. Τσίπρα - Δραγασάκη - Τσακαλώτου. Είναι αυτοί που εκλέχτηκαν για να καταργήσουν τα Μνημόνια, το ΤΑΙΠΕΔ και τις αποκρατικοποιήσεις, και τώρα βάζουν πρώτοι τις υπογραφές τους στο ξεπούλημα του ΟΛΠ, των κοινόχρηστων πραγμάτων, των δημόσιων υποδομών και των Αεροδρομίων. Είναι αυτοί που, χωρίς ίχνος ντροπής, εκθειάζουν τις νέες «επενδυτικές τους επιτυχίες», για τις οποίες ακόμα και ο κ. Σαμαράς δεν θα τολμούσε να πανηγυρίσει δημόσια αναλογιζόμενος την κατακραυγή του κόσμου.

Κι όμως, προχωρούν χωρίς αιδώ στην υλοποίηση των πιο άγριων νεοφιλελεύθερων πολιτικών και θα συστήσουν το νέο Υπερ-Ταμείο στο οποίο θα περιέλθει το σύνολο πλέον της περιουσίας του ελληνικού κράτους. Για ένα χαμόγελο των δανειστών, για την εύνοια των διαπλεκόμενων μηχανισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τα μάτια των Γερμανικών Τραπεζών και τη συμπόνια του ESM. Για όλα όσα θα προκαλέσουν το ιστορικό μειδίαμα του ελληνικού λαού και της σύγχρονης αριστεράς.

Τον τελευταίο όμως λόγο τον έχουν οι πολίτες αυτού του τόπου, που θα συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη για την ακύρωση των αποικιοκρατικών σχεδίων και θα στείλουν αργά ή γρήγορα τους ιθύνοντες -πρώτη φορά «αριστερούς»- στα ποινικά δικαστήρια της Ελλάδας για το εθνικό έγκλημα που συντελείται. Παραχώρηση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, ποτέ δεν έγινε σε τέτοιο βαθμό σε καμιά αποικία του πλανήτη.

Να σταματήσουν ΤΩΡΑ οι παράνομες και αντισυνταγματικές ιδιωτικοποιήσεις της κυβέρνησης και του ΤΑΙΠΕΔ. Όλοι και όλες μαζί στον αγώνα της ανατροπής των Μνημονίων, στον αγώνα για εθνική και οικονομική ανεξαρτησία της Ελλάδας.

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου