Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Οι Γερμανοί ξανάρχονται!

Οι Γερμανοί ξανάρχονται!
Η Λαϊκή Ενότητα Κέρκυρας καλεί σε κινητοποίηση την Δευτέρα 18/1 στο Αεροδρόμιο.

Κέρκυρα 17/01/2016

Σε τακτική τριμηνιαία επιθεώρηση εξελίσσονται οι επισκέψεις της Γερμανικής Fraport στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας. Μετά την επίσκεψή τους της 14/10/2014, κατά την οποία συνάντησαν την αντίδραση των πολιτών και των φορέων, «οι Γερμανοί ξανάρχονται» στην Κέρκυρα, την Δευτέρα 18/1/2015, συνοδευόμενοι από παράγοντες του ΤΑΙΠΕΔ, για να πραγματοποιήσουν ελέγχους στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου.

Η αντίδραση του Κερκυραϊκού λαού σε αυτή την αντισυνταγματική, προκλητική, αντιαναπτυξιακή, επιζήμια για την οικονομία και τον τουρισμό, βλαπτική για τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων, «επένδυση», θα εκφραστεί για άλλη μια φορά. Το αίτημα για λειτουργία και ανάπτυξη των Περιφερειακών Αεροδρομίων με δημόσια διαχείριση και συμμετοχή των αυτοδιοικητικών και κοινωνικών φορέων, είναι τεκμηριωμένο, είναι ενισχυμένο από το αποτέλεσμα του πρόσφατου ηλεκτρονικού δημοψηφίσματος, είναι η εναλλακτική πρόταση για να μπει φραγμός στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και των υποδομών της χώρας μας.

Παρά την αντίθετη προπαγάνδα, η εκχώρηση των αεροδρομίων δεν είναι μια τελειωμένη υπόθεση. Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες και πολύς δρόμος ακόμα, πολλές μάχες που πρέπει να δοθούν, σε νομικό, πολιτικό, κοινωνικό και κινηματικό επίπεδο.

Ο αγώνας συνεχίζεται, η εκχώρηση των αεροδρομίων μας δεν πρόκειται να περάσει!

Οι εκπρόσωποι της Fraport και οι ντίλερς του ΤΑΙΠΕΔ δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην Κέρκυρα.

Η Λαϊκή Ενότητα Κέρκυρας καλεί σε κινητοποίηση, την Δευτέρα 18/1/2015 ώρα 8:30 το πρωί στον χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου όπου, με μαζική παρουσία διαμαρτυρίας, θα δώσουμε προς όλους το μήνυμα ότι παραμένουμε αμετακίνητοι στη θέση μας για την δημόσια διαχείριση και ανάπτυξη του αεροδρομίου, προς όφελος της τοπικής μας οικονομίας, της τοπικής κοινωνίας και του εθνικού συμφέροντος.

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου