Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Με Λαϊκή Ενότητα, θα νικήσουμε!

Με Λαϊκή Ενότητα, θα νικήσουμε!
Δηλώσεις του υπ. βουλευτή Κέρκυρας της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Στέφανου Σαμοϊλη στα τοπικά ΜΜΕ

Κέρκυρα 18/09/2015

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ θα αποτελέσει την έκπληξη των εκλογών. Παρά το περιορισμένο χρονικό διάστημα, η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ κατόρθωσε το ακατόρθωτο. Δουλέψαμε, και εντείνουμε τις προσπάθειές μας στις δυο αυτές μέρες, για να φτάσει η φωνή μας ως και τον τελευταίο πολίτη. Εισπράττουμε θερμή αποδοχή και στήριξη από τους πολίτες. Ενδιαφέρον για τις θέσεις μας, για την εναλλακτική μας πρόταση ώστε να βγει η χώρα από τα μνημόνια και την λιτότητα, να υπάρξει ανασυγκρότηση, να σταθεί η κοινωνία στα πόδια της.

Μας στηρίζει ιδιαίτερα δυναμικά η νεολαία, η νέα γενιά. Μας στηρίζουν οι άνθρωποι που βλέπουν σ’ εμάς την μοναδική συνεπή αντιμνημονιακή δύναμη. Δημιουργούμε το μέτωπο των νέων ανθρώπων, των εργαζόμενων, των συνταξιούχων, των ανέργων, των αγροτών, των μικρών επιχειρηματιών, όλων αυτών που πλήττονται από την κρίση και την ανεργία, από την μείωση μισθών και συντάξεων, από τα λουκέτα στα μαγαζιά, από την καταβαράθρωση των εργασιακών δικαιωμάτων, από την βαριά φορολογία.

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ είναι η δύναμη που θα προστατεύσει τις λαϊκές καταθέσεις. Θα προστατεύσουμε την Ελλάδα από την άτακτη χρεοκοπία. Θα προστατεύσουμε την αγοραστική δύναμη των πολιτών. Γιατί η πολιτική μας πρόταση είναι το μοναδικό σχέδιο με το οποίο μπορεί να προχωρήσει η χώρα. Γιατί η εναλλακτική λύση δεν χρεοκόπησε, χρεοκόπησαν οι μνημονιακές αντιλαϊκές πολιτικές. Γιατί το μνημόνιο δεν είναι πολιτικό σχέδιο ανάκαμψης, είναι σχέδιο καταστροφής.

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ είναι η δύναμη που μπορεί να ανακόψει τον δρόμο της φασιστικής Χρυσής Αυγής, της εγκληματικής οργάνωσης που, ενώ στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο το κεφάλαιο και την αστική τάξη, ενώ είναι η κατ’ εξοχήν συστημική δύναμη, παρουσιάζεται ως αντισυστημική και αντιμνημονιακή, ψαρεύοντας στα θολά νερά της λαϊκής αντίδρασης, απογοήτευσης και αγανάκτησης.

Η απάντηση για έξοδο από την κρίση δεν βρίσκεται στους νεοναζί, δεν βρίσκεται στους μνημονιακούς, δεν βρίσκεται στην αποχή, βρίσκεται στην οικοδόμηση ενός πλατιού λαϊκού, αντιμνημονιακού, δημοκρατικού και πατριωτικού μετώπου, βρίσκεται στην ενότητα του λαού, στη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

Το ΟΧΙ είναι ζωντανό. Μέχρι τέλος, ΟΧΙ! Θα νικήσουμε!

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου