Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Οι περιοδείες των υποψηφίων βουλευτών Κέρκυρας της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Οι περιοδείες των υποψηφίων βουλευτών Κέρκυρας
της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
Θετικά μηνύματα, αισιοδοξία για ένα μεγάλο εκλογικό ποσοστό.

Κέρκυρα 11/09/2015

Κλιμάκια της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ με τους υποψήφιους βουλευτές Στέφανο Σαμοΐλη, Λευτέρη Μαρκάτη, Ευαγγελία Αλεξάκη, Γιώργο Βούλγαρη και Σπύρο Αρμενιάκο (Βίτο), μεταφέρουν στην ύπαιθρο της Κέρκυρας, στα χωριά, με περιοδείες και συναντήσεις με τους πολίτες, το μήνυμα ενός πλατιού, λαϊκού, αντιμνημονιακού, δημοκρατικού και πατριωτικού μετώπου, που θα παλέψει για την ακύρωση των μνημονίων, τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, το σταμάτημα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και τη μέχρι τέλους υπεράσπιση του «ΟΧΙ» του ελληνικού και του κερκυραϊκού λαού.
  • Η εκλογική εξόρμηση ξεκίνησε αμέσως μετά την παρουσίαση των υποψηφίων, την Δευτέρα 7/9, με περιοδεία σε Χωριεπισκόπους, Αγρό, Βελονάδες, Αγραφούς.
  • Την Τρίτη 8/9 τα κλιμάκια της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ περιόδευσαν σε Άγιους Δούλους, Βαλανειό, Κυπριανάδες, Πλάτωνα, Σφακερά, Καρουσάδες, Καβαλούρι, Αντιπερνούς, καθώς και στις Μπενίτσες και τα Μωραΐτικα.
  • Την Τετάρτη 9/9 έγιναν περιοδείες σε Αρίλα, Αυλιώτες, Περουλάδες, Χλωμό, Παυλιάνα, Πεντάτι.
  • Την Πέμπτη 10/9 τα κλιμάκια της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ περιόδευσαν σε Άγιους Δέκα, Γαστούρι, Καστελλάνους Μέσης, Κυνοπιάστες.
Το πρόγραμμα των περιοδειών για την Παρασκευή 11/9 περιλαμβάνει περιοδείες σε Γιαννάδες, Λιαπάδες και Πετριτή, ενώ για το Σάββατο 12/9 σε Νυμφές, Επίσκεψη και στα χωριά του Όρους (ΔΕ Φαιάκων). Η Κυριακή 13/9 είναι αφιερωμένη στο Νότο (τα χωριά των ΔΕ Λευκιμαίων και Κορισσίων).

Το κλίμα που συναντούν οι υποψήφιοι βουλευτές Κέρκυρας της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι κλίμα προβληματισμού και αντίδρασης στα βαριά μέτρα του 3ου Μνημονίου, που ανέτρεψε την λαϊκή ετυμηγορία του ΟΧΙ και μονιμοποιεί την λιτότητα, ξεπουλά την δημόσια περιουσία και τον φυσικό πλούτο και βαθαίνει την εξάρτηση της χώρας μας στη θηλιά του χρέους

Οι πολίτες στα καφενεία εκφράζουν έντονο ενδιαφέρον για τις πολιτικές εξόδου από τα μνημόνια και τις προτάσεις της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, συζητούν γόνιμα και χωρίς φοβίες για τις αδιέξοδες πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις προοπτικές και τους τρόπους εξόδου από την ευρωζώνη. Αναγνωρίζουν στην ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ την συνεπή και αποφασιστική αντιμνημονιακή, αριστερή και δημοκρατική δύναμη με σταθερές θέσεις εξόδου από τις μνημονιακές πολιτικές λιτότητας και για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Κέρκυρας της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ μεταφέρουν, από την καθημερινή επικοινωνία με τους πολίτες, την αισιοδοξία τους για ένα νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα, για ένα μεγάλο εκλογικό ποσοστό, που θα εκφραστεί με την εκλογή βουλευτή της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στην Κέρκυρα του 72% ΟΧΙ.

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου